Dårlig Pappa

Føler jeg ikke strekker til.

Når det kommer til mine barn og bonusbarn, så føler jeg meg som en dårlig pappa. Hvorfor? Jo, jeg skulle ønske jeg kunne tilbringe mer tid med dem. Jobben tar sin tid av dagen, når jeg kommer hjem har jeg ikke mer enn to usle rundganger før det er leggetid. På den tiden prøver jeg å utnytte tiden til å leke å være der for dem. Men jeg er ikke så glad i å leke, ikke misforstå - men å sette seg ned på gulvet med 26 år gammel skinke og halvkokt lammelår er ikke det samme som da jeg var 10. Sier ikke at jeg er i dårlig form, det er bare dønn kjedelig. Men jeg gjør det allikevel, for til syvende og sist varmer det hjertet å kunne se gleden i øynene deres og vise dem at pappa ikke alltid er kjedelig. 

Kjeft

Unger bråker fælt, de vet at du snakker med mamma og bestemmer seg for å lage de mest irriterende lydene som finnes. Enten å prate i munnen på deg eller begynne å synge på en tekst uten mening. ( æ kjørte kassa ned på poteten, du sa du du du du, og du datt ned din fiiiiiiis! ) Eller så slår vi med kopper og bestikk, kaster leker eller løper rundt som små hamstere i hjul. Morsomt er det jo til mange tider. Men ofte går det litt over styr og kjeften kommer dundrende som en hodepine dagen derpå. Jeg føler jeg ikke kjefter kjempe mye, men som pappa tenker man mest på feilene man gjør og ikke de positive tingene..

Ørepynt

Du vet de som kommer i mange former, store eller små. ofte henger de fast, hvis ikke så blir de ofte sett på som pynt. Ører! barns ører må bare være der for pynt, de har rett og slett ingen hensikt. ikke hører de gjennom dem, eneste ordene som kommer inn igjennom de trangsynte ørene er is, godteri, bade, og ordet ja. Skal du be dem om å gjøre noe, som du klart vet dem ikke vil. Så sitter de like fraværende som fleste mannfolk som ser på fotball vm! men jeg er kjempe glad de hører når det virkelig gjelder, og når jeg kan si ordene elsker deg hver natt før de legger seg. Jeg er enig i det min kone sa en gang: Du burde alltid si elsker deg hver natt, i tilfelle det skulle ende opp med at det er det siste du sier til dem.  

 

Jeg er ikke perfekt, ikke vil jeg være det heller. Selvfølgelig skulle jeg ønske jeg kunne være en mer morsom pappa, ta de med på flere turer, leke og hoppe meg gjennom hverdagen. Men jeg tror vi har godt av å være litt som vi er også. Vi kan ikke være der for barna hele tiden 24/7 selv om man ønsker det så tror jeg de har det kjempe bra uansett. Det er som regel vi foreldre som overtenker ofte hvordan vi er og hva vi kan gjøre bedre. Bare legg det fra deg! Du ser det i smilet, i kosen, i øynene demmes at du har gjort det riktig. Jeg elsker å være pappa, det er en følelse helt for seg selv, akkurat som det er noe nytt som har blitt vekket i meg. Blitt mer følsom og kjærligheten er så mye sterkere enn man kan beskrive, den er så sterk at den til tider gjør vondt. 

Jeg føler meg kanskje som en dårlig pappa, men jeg elsker familien min,viser dem all kjærligheten jeg har. jeg prøver alltid å gjøre det beste og det riktige. Tror det er det viktigste vi kan gjøre, For det finnes ingen fasit.  

 

Ps: Uten kona mi hadde jeg tapt mange slag mot barna mine. Family is not an important thing, it's everything! 

Følg henne gjerne her

2 kommentarer

homeofbente

21.03.2017 kl.14:41

Stå på!!! Ha en fin dag!

Trebarnspappa

21.03.2017 kl.15:35

homeofbente: Takk for det, i lige så.

Skriv en ny kommentar

Trebarnspappa

Trebarnspappa

26, Moss

- Mannen til Linn - Pappa til Mathias Chrisander og Leah Khaleesi - Bonuspappa til Leon Alexander - Jeg liker å konkurrere, spesielt innenfor gaming. Følg meg gjerne på snap: zlitrex Kontakt: cteksum@gmail.com

trebarnspappa Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits