Bil eller barn?

Jeg satt på dataen å spilte når kona plutselig kom ut av badet i full latter med en positiv graviditetstest. Noen timer før så planlagte vi bryllupet vårt og kona ville utelukke graviditet før hun skulle prøve brudeskjoler. Dessuten hadde vi nettopp vært igjennom en graviditet og siden hun ville slå seg litt løs i bryllupet tok jeg en tur i butikken å kjøpte en sånn digital test. 

Vi var veldig sikre på at hun ikke var gravid, men når man først kjøper en sånn test begynner man jo å tenke og blir litt usikker og forventningsfull. Mathias var jo tross alt 2 måneder så jeg tenkte jo at hun umulig kunne være gravid igjen nå. 

Ikke lange tiden etterpå kommer hun busende ut av badet med testen i hånda.. "Eeeh gutten min..." hun gjorde ikke annet enn å le den kvelden. 

Min reaksjon utbrøt med " Nå må vi jo ha ny bil "  Jeg ble vel ganske sjokkert. Vi hadde nettopp vært igjennom et svangerskap og en fødsel, og dere som har vært med på en fødsel vet godt at det er noe man bare vil være med på en gang. Det er som kona mi sier etter hun har født " Aldri mer! " Men allikevel så er det den mest fantastiske opplevelsen. 

Mathias var jo bare to mnd. Jeg hadde verken glemt svangerskapet, hormonene, fødselen, bleieskifting og alle turene på butikken for å kjøpe sjokolade. Ikke nok med det, selvom kona la på seg kilo pga svangerskapet så var det jeg som gikk opp mest -.-.... haha.  Å nå var det på'n igjen? 

Jeg tenkte fortsatt på bilen. Vi trenger virkelig en ny bil! Jeg vet ikke om jeg var mer glad for å få et barn til eller om jeg var mer glad for at kanskje kona ville gå med på å kjøpe en ny bil. 


 

Det endte dessverre ikke opp med ny bil, men med ei fantastisk lita frøken. 

3 kommentarer

bloggare på icedaniel.se

17.03.2017 kl.22:56

Bra, det är sånt som vi fäder tänker på !

myfamilyfive

18.03.2017 kl.00:06

Haha, fort gjort, sånn kan det gå;) kjenner meg igjen;))

Trebarnspappa

18.03.2017 kl.00:28

myfamilyfive: haha ja :)

Skriv en ny kommentar

Trebarnspappa

Trebarnspappa

26, Moss

- Mannen til Linn - Pappa til Mathias Chrisander og Leah Khaleesi - Bonuspappa til Leon Alexander - Jeg liker å konkurrere, spesielt innenfor gaming. Følg meg gjerne på snap: zlitrex Kontakt: cteksum@gmail.com

trebarnspappa Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits